Uitnodiging: denk mee over uw rol als OOP

Op 27 november 2024 en 29 januari 2025 organiseert het ministerie van OCW bijeenkomsten voor  Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP) om ervaringen te delen, te netwerken en samen na te denken over hoe OOP’ers beter kunnen worden ondersteund. Dit is uw kans om mee te denken over beleid dat direct invloed heeft op uw rol en om te netwerken met collega’s uit het hele land.

Als Onderwijs Ondersteunend Personeel draagt u elke dag bij aan de kwaliteit van het onderwijs en speelt u een onmisbare rol in de klas.  Daarom zijn deze bijeenkomsten  volledig op u gericht:  Hoe kunnen wij uw werk beter ondersteunen? Welke ontwikkelkansen heeft u nodig?

 Ervaringen delen en uw stem laten horen

De bijeenkomsten bieden u de mogelijkheid om uw ervaringen te delen, inzichten te geven in de uitdagingen die u tegenkomt en vooral uw stem te laten horen. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u de gelegenheid om te netwerken met andere OOP’ers, nieuwe contacten op te doen en best practices uit te wisselen. Het gesprek zal gaan over uw taken als OOP’er binnen uw school. Ook mogelijke overeenkomsten of verschillen tussen de aanwezige collega-OOP’ers komen ter sprake. De inzichten die wij tijdens deze bijeenkomsten ophalen, zullen ons helpen om uw rol als OOP’er binnen het onderwijs te versterken.

Belangrijke informatie

  • Data: De evenementen vinden plaats op 27 november 2024 om 15:00-17:00 en Denk mee met OCW op 29 januari 2025 om 15:30-19:00.
  • Locatie: Hoftoren, ministerie van OCW, Den Haag.

Aanmelden

Heeft u ideeën over hoe uw rol als OOP’er verder kan worden versterkt? Wilt u meedenken over nieuw beleid of in contact komen met andere OOP’ers? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar g.e.garciamorcillo@minocw.nl of s.benali@minocw.nl.