Kom naar de Verantwoordingsronde 2024!

In november en december 2024 organiseert het ministerie van OCW de Verantwoordingsronde: een reeks regionale bijeenkomsten over de ontwikkelingen op het gebied van verantwoording. We nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomsten!

Medewerkers van het ministerie van OCW gaan graag met u in gesprek. De bijeenkomst is bedoeld voor schoolleiders, bestuurders, docenten, accountants, controllers, sectororganisaties, administratiekantoren, de onderwijsinspectie, DUO en andere belanghebbenden.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn de wijzigingen in regelgeving, het project compact bestuursverslag, de Kamerbrief Financiële Positie van het Onderwijs, beleidsinformatie en maatschappelijke thema’s, duurzaamheidsinformatie (n.a.v. CSRD), IXBRL, bevindingen van de Inspectie van het Onderwijs, het programma Samen Verantwoorden en meer verantwoordingsactualiteiten.

De bijeenkomsten zullen op verschillende plekken in het land plaatsvinden. Deelnemen is leerzaam, interessant én een mooie gelegenheid om partijen uit het onderwijsveld te horen en spreken. De bijeenkomsten hebben een interactief karakter waarbij veel ruimte is voor het geven van input en het uitwisselen van gedachtes binnen een informele sfeer. Daarom zijn de bijeenkomsten niet online te volgen.

De bijeenkomsten vinden plaats in de volgende steden:

  • 07 november  -  Wageningen
  • 14 november  -  Breda
  • 21 november  -  Haarlem
  • 28 november  -  Zwolle
  • 03 december  -  Roermond
  • 12 december  -  Den Haag

Momenteel werken we aan de organisatie van de bijeenkomsten en de inrichting van het programma. U kunt zich al aanmelden voor een bijeenkomst.

Let op: wanneer u in de keuzelijst een stad niet meer kunt aanklikken, betekent dit dat er geen beschikbare plekken meer zijn. Hopelijk is het dan voor u mogelijk naar een andere locatie te komen waar nog wel plek is.

Twee weken voor de bijeenkomst wordt u nader geïnformeerd over de locatie en het programma. Houdt er in ieder geval rekening mee dat het programma een hele dag zal beslaan, van 9:30 tot 15:30 uur.

Heeft u in de tussentijd vragen, dan kunt u mailen naar de dienstpostbus jaarverslaggeving van het ministerie van OCW.

In het geval de aanmeldlink niet werkt is dit de URL: https://app.evisit.nl/form/b0e6f6398e8632cb6e15df64d39137ab37589d184cce6f045fdcac529bec55b8i00.