Sluit u aan bij de klankbordgroep van het Expertisepunt digitale geletterdheid!

Wilt u meedenken over de ondersteuning van digitale geletterdheid in het onderwijs? Meld u dan aan voor de klankbordgroep van het Expertisepunt digitale geletterdheid! Uw mening is waardevol en helpt om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

Het Expertisepunt digitale geletterdheid is op zoek naar enthousiaste leraren, ict-coördinatoren, i-coaches en andere onderwijsprofessionals die mee willen werken aan digitale geletterdheid in het funderend onderwijs. We vragen de klankbordgroep regelmatig  om feedback over producten en diensten van het expertisepunt . Het gaat daarbij om vragen zoals met welke kennis en informatie we scholen kunnen ondersteunen, of uw feedback over de inrichting van de website of voorlichtingsmateriaal.

Onderwijservaring

We zoeken onderwijsprofessionals met actuele onderwijservaring uit de sectoren primair, voortgezet en gespecialiseerd onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Ook professionals die nog maar net zijn gestart  met het thema digitale geletterdheid in het onderwijs, zijn van harte welkom.

Ook vakdocenten in het voortgezet onderwijs met interesse in digitale geletterdheid zullen een goede bijdrage kunnen leveren aan de klankbordgroep. Het Expertisepunt digitale geletterdheid is een publieke organisatie en vraagt daarom professionals die in de publieke sector werken om aan te sluiten. We houden ons specifiek bezig met digitale geletterdheid en niet met digitalisering van het onderwijs of ict in het onderwijs.

 Wilt u meedoen in de klankbordgroep? Dan kunt u zich aanmelden bij Stephanie Hippolyte van Kennisnet.

Wilt u bij uw aanmelding kort uw achtergrond en motivatie om deel te nemen vermelden?