Meld je aan voor 'Denk mee met OCW Live'!

Op woensdag 5 juni van 15:30 tot 19:00 organiseert het ministerie van OCW een 'Denk mee met OCW Live'-event in Den Haag. Het ministerie vindt het belangrijk om onderwijsprofessionals te betrekken bij (het ontwikkelen van) beleid, en organiseert daarom een aantal keer per jaar een 'Denk mee met OCW Live'-bijeenkomst. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor leraren en schoolleiders die actief verbonden zijn aan een school of bestuur. Tijdens zo’n bijeenkomst gaan leraren en schoolleiders en beleidsmedewerkers in gesprek over onderwijsbeleid.

Thema’s die op 5 juni aan bod komen zijn onder andere het Actieplan voortijdig schoolverlaten, het wetsvoorstel strategisch personeelsbeleid en de ondersteuningsstructuur die school- en onderwijsteams nodig hebben om de onderwijskwaliteit te verbeteren.

Meld je aan

Omdat we zoveel beleidsmedewerkers hebben die met jullie in gesprek willen gaan, hebben we veel onderwijsprofessionals nodig die willen meedenken over diverse ook voor het mbo belangrijke thema's. Zin om op 5 juni mee te denken? Meld je aan via deze link! Je krijgt dan gelijk een volledig overzicht (onder voorbehoud) van de thema’s die we tijdens Denk mee met OCW Live willen bespreken.

Over Denk mee met OCW

Wil je vaker meedenken en meepraten met OCW? Hier vind je meer informatie om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden om als leraar of schoolleider mee te denken over onderwijsbeleid.