Webinar ‘Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?’

DUO organiseert een webinar over studiefinanciering voor (aankomend) mbo-studenten. In slechts 45 minuten vertellen voorlichters alles over studiefinanciering en het studentenreisproduct en daarna beantwoorden ze vragen van (aankomend) studenten. Het webinar vindt plaats op donderdag 30 mei 2024 om 19.30 uur.

In het webinar vertelt DUO meer over onderwerpen zoals lesgeld, studiefinanciering en het studentenreisproduct. Ook horen studenten hoe ze zaken kunnen regelen via Mijn DUO, hoe ze studiefinanciering kunnen aanvragen en hoe het zit met het terugbetalen van de studieschuld.

Praktische informatie

Het webinar duurt 45 minuten. Tijdens het webinar kunnen kijkers vragen stellen via de chat. Deze vragen worden beantwoord in de 15 minuten aansluitend aan het webinar of later per e-mail.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan via duo.nl/webinar. Na uw aanmelding ontvangt u een link naar het webinar.

Campagnemiddelen voor scholen

DUO heeft campagnemiddelen ontwikkeld die scholen gratis kunnen gebruiken om het webinar onder de aandacht te brengen van scholieren en hun ouders. Doet u al mee met DUO Campagnes? Dan kunt u de campagnematerialen downloaden via duocampagnes.pleio.nl. Doet u nog niet mee? Meld u dan aan via campagnes@duo.nl.