Denk mee over de inrichting van ondersteuning aan scholen bij het werken aan onderwijskwaliteit

Als scholen werken aan onderwijskwaliteit, kunnen ze expertise binnen hun eigen school of bestuur benutten of andere scholen raadplegen. Ook kunnen ze onderwijsadviesdiensten inschakelen of gebruikmaken van ondersteuning vanuit het ministerie van OCW of de sectorraden. Het ministerie van  OCW gaat hierover op 29 mei en 5 juni 2024 graag in gesprek met onderwijsprofessionals (bestuurder, schoolleider, leraar).

Welke ondersteuningsbehoefte heeft u en wat voor type ondersteuning helpt het meest om de onderwijskwaliteit te versterken? Hoe kiest u de ondersteuning en welke afwegingen maakt u daarbij? En hoe denkt u over de ondersteuningsstructuur zoals die nu is ingericht (zowel het aanbod van de markt als georganiseerd door of via het ministerie van OCW)? Ziet u verbetermogelijkheden?

Online of in Den Haag

We organiseren twee momenten om hierover met u in gesprek te gaan: op woensdag 29 mei 2024 (15.30 – 16.30 uur) een online bijeenkomst, waarvoor u zich hier kunt aanmelden. Daarnaast gaan we graag met u over dit onderwerp in gesprek tijdens Denk mee op OCW op 5 juni 2024 van 16.00 tot 19.00 uur in de Hoftoren in Den Haag. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.